“Wasted On You” το Πρώτο single από το νέο album των Evanescence

Οι Evanescence ανακοίνωσαν το πρώτο τους album με νέα μουσική μετά από 9 χρόνια με τίτλο “The Bitter Truth”, που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο νέο έτος και παρουσίασαν το “Wasted On You”.


04.05.2020


To video για το “Wasted On You” γυρίστηκε ξεχωριστά από κάθε μέλος του συγκροτήματος (Amy Lee, Tim McCord, WillHunt, Troy McLawhorn, Jen Majura) με τα κινητά τους καθώς όλοι βρίσκονται σε απομόνωση. Είναι σε σκηνοθεσία του P. R Brown σε συνεργασία με το συγκρότημα και εξηγεί την συναισθηματική αδράνεια της συγκεκριμένης εποχής αλλά και τα εσωτερικά σκαμπανεβάσματα που βιώνει ο καθένας μας καθημερινά.

Αιχμαλωτίζοντας τέλεια την τωρινή κατάσταση της αποσύνδεσης με τον κόσμο και την έλλειψη ελέγχου που νιώθει τόσο κόσμος, το βίντεο βρίσκει τα μέλη της μπάντας μόνα τους στο σπίτι τους με τις οικογένειες τους, να προσπαθούν να δημιουργήσουν σε έναν κόσμο με ένα κοινό που μοιάζει μικρότερο από ποτέ. Σε συνδυασμό με τα μοναδικά φωνητικά της Amy Lee και τον χαρακτηριστικό καθαρό rock ήχο της μπάντας, το κεντρικό ρεφραίν του τραγουδιού δεν θα μπορούσε να ταιριάζει περισσότερο με την κατάσταση παγκοσμίως.

Η Amy εξήγησε: “Ηχογραφούσαμε αυτή την μουσική μέχρι την στιγμή που δεν μπορούσαμε να πάμε στο στούντιο πια και το τελειώσαμε εξ αποστάσεως μέσω τηλεφωνημάτων. Ακόμα γράφουμε και έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε γι’ αυτό το album, αλλά αυτή την φορά θέλαμε να κυκλοφορήσουμε τα τραγούδια ξεχωριστά και να ζήσουμε πιο πολύ κάθε στιγμή με τους fans μας και την μουσική μας. To ‘Wasted On You’ δεν ήταν το track που σχεδιάζαμε να παρουσιάσουμε πρώτο, αλλά όταν όλος ο πλανήτης μπήκε σε lockdown τα πάντα άλλαξαν και έτσι άλλαξε και το συναίσθημα και το νόημα του τι θέλαμε να επικοινωνήσουμε αυτή την στιγμή. Δεν έγραψα αυτούς τους στίχους έχοντας στο μυαλό μου αυτό που περνάμε όλοι τώρα αλλά με κάποιο τρόπο κατέληξαν να έχουν ακριβώς αυτό το νόημα. Αυτή η εποχή θεωρείται η χειρότερη για να κυκλοφορήσεις καινούρια μουσική, αλλά πιστεύουμε πως οι άνθρωποι έχουν ανάγκη την μουσική τώρα πιο πολύ από ποτέ. Εμείς σίγουρα την χρειαζόμαστε και δεν θα περιμένουμε για να την μοιραστούμε γιατί ποιος ξέρει τι θα γίνει αύριο.”

Ο σκηνοθέτης P. R. Brown πρόσθεσε: “Όταν αρχίσαμε να κοιτάμε το υλικό από τα γυρίσματα ήταν ξεκάθαρο πως όλα τα μέλη του συγκροτήματος βίωναν περίπου τις ίδιες καταστάσεις. Έφτιαξα ένα βίντεο συνδέοντας τα σενάρια τους για να πουν την ιστορία τους”.

To “The Bitter Truth” παίρνει τα θεμέλια του από τον επικό, χαρακτηριστικό ήχο που έχει χαρίσει στους Evanescence 2 βραβεία Grammy και πάνω από 23 εκατομμύρια πωλήσεις album παγκοσμίως. Ο παραγωγός Nick Rskulinecz (Foo Fighters, RushDeftones) δουλεύει με την μπάντα στο Nashville από τα τέλη Ιανουαρίου. Σε αντίθεση με το παρελθόν, το συγκρότημα θα παρουσιάζει τραγούδια από τον δίσκο περιοδικά μέχρι την κυκλοφορία του ολοκληρωμένου album. Αργότερα μέσα στην χρονιά οι Evanescence σχεδιάζουν μία περιοδεία στην Ευρώπη η οποία προγραμματίζεται να συνεχιστεί και στον υπόλοιπο κόσμο.

Shiny Happy People - R.e.m.
NOW PLAYING

Shiny Happy People

R.e.m.
NEXT
Don’t Look Back In Anger - Oasis

Don’t Look Back In Anger

Oasis
21:01
PREVIOUS
Erase/rewind - The Cardigans

Erase/rewind

The Cardigans
20:53
Living In A Ghost Town - The Rolling Stones

Living In A Ghost Town

The Rolling Stones
20:50
PREVIOUS
Caution - The Killers

Caution

The Killers
20:13
Don’t Speak - No Doubt

Don’t Speak

No Doubt
20:16
It’s My Life - Bon Jovi

It’s My Life

Bon Jovi
20:21
Λιωμένο Παγωτό - Ξύλινα Σπαθιά - Παυλίδης Παύλος

Λιωμένο Παγωτό

Ξύλινα Σπαθιά - Παυλίδης Παύλος
20:24
Running Up That Hill - Meg Myers

Running Up That Hill

Meg Myers
20:28
Tainted Love - Soft Cell

Tainted Love

Soft Cell
20:33
River - Eminem Feat. Ed Sheeran

River

Eminem Feat. Ed Sheeran
20:35
In Trance - Scorpions

In Trance

Scorpions
20:39
Come Out And Play - The Offspring

Come Out And Play

The Offspring
20:44
Rock & Roll Queen - The Subways

Rock & Roll Queen

The Subways
20:47
Living In A Ghost Town - The Rolling Stones

Living In A Ghost Town

The Rolling Stones
20:50
Erase/rewind - The Cardigans

Erase/rewind

The Cardigans
20:53
NEXT
Don’t Look Back In Anger - Oasis

Don’t Look Back In Anger

Oasis
21:01
Shiny Happy People - R.e.m.

Shiny Happy People

R.e.m.

07:00 - 07:00

Legendary Music